|
|
Lån  


 
Annonce:


Ideer til teambuilding aktiviteter
Her er en række forslag til gode teambuilding aktiviteter.

1) Madlavning

Samarbejde om at lave en god middag.

2) Diverse samarbejdsøvelser

Der findes her rigtig mange. F.eks. samarbejde om at klatre op i et træ. Samarbejde om at flytte en ting fra et sted til et andet. Det findes rigtig mange gode øvelser, som også passer til meget sotre grupper.

3) Diverse konkurrencer

Det er kæmpe mod et andet hold sammen, er god teambuilding.

F.eks. golf. Alle personer skyder, og næste skud bliver spillet fra holdets bedste bold. På den måde kan man hjælpe hele holdet frem.

Rundt på en bane. Gruppen skal finde rundt på en bane og får ledetråde undervejs. Målet er at holdene skal kæmpe om at være det første rundt på hele banen.

Quiz. Dit hold skal score så mange point som muligt ved at svare på spørgsmål omkring historie, geografi, musik o.s.v.

Diverse holdspil. F.eks. sejlads, roning, beachvolley, fodbold, håndbold og hockey.

4) Klatring

Arbejd i teams for at bestige væggen. Det at klatre kræver samarbejde og tillid til den der sikre.

5) Survivor teambuilding

Målet med aktiviteten er at højne teamets erfaring ved at konkurrere i en serie af fysiske og mentale udfordringer.

6) Adventure aktiviteter

Her kan man vælge imellem at gå på ild, rapelle, rafting og mange andre ting. Dette vil teste og skubbe folk igennem deres personlige barrierer så de kan se deres rigtige potentiale. Samtidig vil det give deltagerne mulighed for at arbejde sammen, og ikke mindst opleve succes sammen.

7) Virksomhedsbingo

Deltagere får andre deltagere til at underskrive deres felter. Alle skal fylde deres plade med navne. Den første person der får alle deltagere til at skrive under vinder. Det er en nem måde at lade gruppe deltagerne til at introducere sig til hinanden og til gruppen.

8) Skattejagt

Teams får en masse ledetråde som skal afkodes som skal lede dem rundt til forskellige steder. Find ud af hvilke af dine team-kammerater som er mest konkurrence-drevne, og hvem der er åben for bestikkelse og korruption. Når de når et sted så skal de besvare en masse spørgsmål, finde nogle ting, eller være kreative med en udfordring.

Kategorier på sider:

Teambuilding Coaching Bger Hvorfor teambuilding aktiviteter Mønsterbryder Ideer til teambuilding aktiviteter Derfor er teamwork godt1111 Anerkendelse Hvad kan vre ulempen ved teamwork1111 Teamwork Teamudvikling Gode rd om teamwork Teamwork bger Kompetence Teambuilding Teamleder fejl Teambuilding bger Coaching bger


 Du er her: Teamwork - Netannoncer Teamwork -