|
|
Lån  


 
Annonce:


Teambuilding aktiviteter er stimulerende problemløsende opgaver som er designet til at hjælpe gruppemedlemmer med at udvikle deres evne til at arbejde effektivt sammen. Mange teambuilding aktiviteter er lige som børnespil, andre er nye, komplekse opgaver designet til særlige behov.

Mange arbejdsmiljøer kræver noget samarbejde for at få tingene til at køre smertefrit og for at alle er motiverede. Teambuilding aktiviteter er typisk brugt til at skabe et forhold imellem ansatte. På den anden side er der også andre arbejdsmiljøer som kræver at ansatte arbejder isolerede. Specielt dem med den sidste type af ansatte har brug for nogle teambuilding aktiviteter for at hjælpe dem med at skabe relationer med andre ansatte.

En teambuilding aktivitet kan hjælpe med at styrke forholdet imellem gruppen af ansatte, og kan hjælpe dine ansatte med at arbejde mere effektivt sammen.

Hvad er så en god teambuilding aktivitet? Til at starte med burde det motivere din gruppe til at arbejde sammen imod et fælles mål. Det burde tydeligt illustrere at et team er større end summen af de enkelte deltagere. Kort fortalt skal deltagerne i slutningen af aktiviteten ville arbejde sammen, fordi de kan seat det er den bedste måde at få arbejdet udført.

Et god teambuilding aktivitet bør fokusere på rejsen, ikke på målet. At opfordre til unødig konkurrerence-mentalitet vil kun skabe aggressioner i stedet for samarbejde og holdånd.

Der er mange forskellige niveauer og typer af teambuilding aktiviteter; tillidsøvelser, udendørs events, adventure races, samt mange andre. Du kan vælge hvilke aktiviteter som passer til dit hold sammen med et teambulding firma, som vil kunne give dig den rette rådgivning, i forhold til den gruppe der arbejdes med.Information på sider:

Coaching - Teamudvikling - Teambuilding - Derfor er teamwork godt? - Teamwork - Ideer til teambuilding aktiviteter - Kompetence - Hvad kan v&lig;re ulempen ved teamwork? - Teamleder fejl - Bøger - Teambuilding - Hvorfor teambuilding aktiviteter - Gode råd om teamwork - Anerkendelse - Du er her: Teamwork - Teamwork -